Aquest web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la cconfiguració de les cookies en qualsevol moment.

Acceptar Més informació

APEJUC - Associació de Perits Judicials de Catalunya

Avantatges

Associació de Perits Judicials de Catalunya

Avantatges

Avantatges d'associar-te a APEJUC

Si ets Perit Judicial i exerceixes a Catalunya, t’interessa associar-te a l’Associació de Perits Judicials de Catalunya (APEJUC).

 

L’Associació és un òrgan col·laborador entre els Perits associats a l’APEJUC i la Generalitat de Catalunya... Rebent de primera mà tots els canvis, noves Lleis, notícies d’interès, documentació i procediments necessaris per a l’exercici diari de la labor de PERIT JUDICIAL.

Es treballa perquè tots els associats ofereixin unes garanties mínimes com a professionals a nivell de formació i experiència, relacionant APEJUC com a sinònim de professionalitat, garantia i prestigi del professional.

APEJUC disposa d’un local propi on es realitza atenció personalitzada per oferir suport a l’associat.

Seu social ubicada a la ciutat de la justícia.

Apostem per una formació de qualitat i per això organitzem cursos, seminaris i xerrades formatives a tots els membres de l'Associació per tal de potenciar la seva formació i actualització de coneixements.

Dret a un compte de correu personal conjugada amb una plataforma de sol·licituds per part de particulars i empreses per al desenvolupament de pericials.

Formant part d’aquesta associació representa també gaudir dels serveis que ofereixen diverses entitats amb les que tenim conveni, amb molts avantatges a nivell de formacions gratuïtes, descomptes, xerrades, informes de tot tipus, subvencions... etc

Gaudeix de diversos convenis

L’associació mante convenis amb diverses entitats e institucions, de les quals el col·lectiu es beneficia en quant a formació i avantatges econòmiques.

Inclusió de tots els associats a la GUIA JUDICIAL digital, editada cada any i que també es fa arribar a tots els òrgans judicials, col·legis d’advocats i altres professionals de la judicatura que actuen a Catalunya, així com a la resta del país.

Obtenció del carnet acreditatiu com a membre de l’APEJUC admès com identificació professionals davant dels tribunals de justícia.

 

 

APEJUC

Fer-se soci


Per formar part de l’associació, és necessari acreditar uns requisits tant a nivell formatiu com d’exercici professional sobre la matèria d’especialització que s’exerceix.

Per poder-te associar és imprescindible que omplis el formulari adjunt acompanyant currículum el més actualitzat possible.

Cal que ens enviïs un correu electrònic a [email protected]

 

 

He llegit i accepto la política de privacitat d'APEJUC

Necessites fer un peritatge professional?

Perits justos, capaços d’efectuar peritatges, valoracions pericials i repartiments equitatius.

Contractar un perit